Snapchat account verwijderen

Je vraagt je wel eens af. Waarom gebruik ik Snapchat nog? Ben ik niet te oud voor Snapchat? Er zijn een hoop aan redenen waarom je je eigen Snapchat account zou willen verwijderen. Om je eigen account te verwijderen kun je hier naar de "Snapchat account manager" gaan. Je komt dan op het volgende scherm terecht en kun je met je Snapchat username en je wachtwoord inloggen om je account te gaan verwijderen.

Het inlogscherm voor de Snapchat account manager

Als je hierna bent ingelogt in de account manager kun je het menu gebruiken om je account ook daadwerkelijk te verwijderen.

Manage account scherm

Je ziet de knop waarschijnlijk al staan en hier heb je geen verdere uitleg voor nodig om je Snapchat account te verwijderen, klik op de onderste knop in het scherm. "Delete my account". Hierna kom je op een scherm waarbij je nog een keer je wachtwoord moet invoeren om je account echt te verwijderen.

Het Snapchat account verwijderen scherm

Als je hierna het goede wachtwoord hebt ingevoerd en je nog een keer op "Delete account" klikt. Dan is je account echt verwijderd en moet je om Snapchat opnieuw te kunnen gebruiken een nieuw Snapchat account moeten aanmaken. Het verwijderen van het account is niet terug te draaien.

 

Als je alle stappen hebt gevolgd ben je verlost van je Snapchat account!

Earn free bitcoin